T54 News / articles

x

VARUKORG

Din order har fått nummer: ORDER: "[order_id]".

Din kundvagn är tom.

Capto visar exakt hur du puttar

Med en liten Capto-enhet från Italienska Precision på ditt putterskaft kan du analysera din teknik in i minsta detalj och få ovärderlig feedback för din träning.

En av nyheterna på årets PGA-mässa i Orlando var CAPTO Putting, och den fick stor uppmärksamhet. Det är en mycket exakt sensor som mäter allt du gör i din puttrörelse och i princip fungerar som en launch monitor för din puttningsträning eller vid utprovning av en putter.

Vi kan nu stolt presentera att vi är distributör i Sverige av analys systemet CAPTO.
Capto är ett smidigt och prisvärt analyssystem för puttning. Det mäter över 30 olika variabler i vad puttern och bollen gör.
Systemet består av en mjukvara till en iPad och en lättvikts sensor som man fäster på skaftet.

The Golf Swing Shirt

Teaching based on Ben Hogan's…

“The Golf Swing Shirt” is a Patented and Trademarked golf swing trainer that is revolutionizing the way golfers learn, practice, and play golf. Great ball striking usually happens on the FIRST DAY, instead of years of painful trial and error. You will groove a reliable and repeatable golf swing that works day in and day out.

Vi deltog återigen i Golfmässan i Malmö. Det var två trevliga dagar med många intryck och lite nya idéer. På plats fanns Sten och Torsten och vi delade vår yta med Wilprod (Hans och Peter). Vi presenterade vår SwingClub och introducerade även återigen våra putt-mattor. Även våra stämåttor till shoppar, receptioner och andra utrymmen fick många förfrågningar.
På TV:n så fick Magnus instruktionsfilmer om SwingClub rulla.. Om ni vill hitta dessa så besök vår Facebook sida. Länk finns i längst ner i denna sida.

Under August månad kommer Golfprodukter göra Demodagar på följande ställen..
På våra demodagar har du chansen att testa våra produkter samt få lite tips från Sten eller Magnus om hur man använder dessa produkter för att göra träningen lite roligare.

Efter att ha provat vår puttmatta och swing putter så kan vi nu meddela att Caroline Hedwall är mycket nöjd.
Kul tycker vi och önskar Carro lycka till under 2016.

Golfmässan i Malmö

Några trevliga dagar under golfmässan. Med många intresserade besökare. Det var kul att se att våra produkter får den uppskattning de förtjänar.
Magnus och Sten jobbade hårt under dagarna med att presentera produkterna. Vi delade plats med Peter och Hans på Wilprod.