x

VARUKORG

Din order har fått nummer: ORDER: "[order_id]".

Din kundvagn är tom.

Puttmatta 200

Beskrivning

Information om Puttmatta

Beställ denna produkt

Frakt villkor
Beställnings villkor
x

Frakt

Frakt avtal Här följer en lista på vad som gäller med frakt. Vi har avtal med Schenker och det gör att det alltid är enklare och billigare med frakt till företag. Hämta varan på Lastgatan 9 i Helsingborg där vi har vårt lager. Bemannat från kl. 8:00-16:30 vardagar. Ingen kostnad. Frakt Företag Vid utcheckning från en order här på sidan kan man välja lite olika val. FRI FRAKT vid order på över 10 000 kr. Mindre paket på under 5 kg som fraktas till en adress. 169 kr inkl.moms. Stora paket på mellan 5 och 10 kg som fraktas till en adress. 199 kr inkl.moms. Större paket på mer än 10 kg som fraktas till en adress. 225 kr inkl.moms. Frakt Privatpersoner Som privatperson kan man få varan fraktad till dörren eller till ett ombud. Schenker har 1600 ombud i Sverige och vi väljer ett nära dig. FRI FRAKT vid beställningar på över 5000 kr (skickas då till ombud eller företags adress). Frakt till ombud nära dig. 169 kr inkl.moms. Frakt hem till dörren och då är det viktigt att du är hemma. 356 kr inkl.moms. Storstadstillägg Idag har fraktbolagen ett extra storstadstillägg som är % på fraktavgiften. Så om du bor i en storstad i Sverige kan du räkna med lite högre fraktavgift. Vi vill helst frakta iväg varor så fort vi kan men vi gör det inte innan vi vet att ni har betalt. Den beställning och betalning som sker i hemsidan är preliminär och det innebär att det kan komma finnas en mellanskillnad som måste betalas in om exempelvis fel frakt är vald.

Beställning

Order avtal När det gäller beställningar så sköts de på följande sätt. Beställningar direkt i hemsidan Vid en beställning i hemsidan får vi ett mail och du får en bekräftelse. Du kan följa din beställning när du loggar in och dessutom får du ett mail varje gång vi ändrar status på din beställning. Vi kräver att du betalar med swish eller bankgiro vid en beställning. Vi kollar så att betalningen har kommit in och att den är rätt. Ändrar statusen på din beställning till bearbetar. Vi packar och skickar varan till dig. Vi bifogar en kontantfaktura till din order som betalningsunderlag vid bokföring. Om du fyllt i fel fraktavgift så skriver vi detta och du får betala återstående belopp. Beställningar via telefon eller på plats Vid en sådan beställning så skrivs ordern in i hemsidan av personalen på T54 och du får ett mail. Om du är på plats så kan du välja att betala med swish direkt eller invänta mailet från beställningen. Om du beställt via mail eller telefon så får du ett mail när vi skrivit in beställningen och då kan du betala. Varan packas först när vi har fått betalt.

Detaljer

Puttmatta 200

645,00 kr

Lager:
5

Alternativ

Detaljer
Videos
Recensioner
Relaterade produkter

Detaljer

Title:
Puttmatta 200
SKU:
125200
645,00 kr

Videos relaterade till Puttmatta 200

Beskrivning:

Våra puttmattor är unika på marknaden och väl utprovade med hjälp av PGA instruktörer. De har en naturlig rull och framförallt så ligger mattan platt på marken eller golvet. Putsmattor är alltid lite snabbare än en normal green och de är alltid mer tänkta att träna riktning på än längd. Man kan i och för sig borsta mattan försiktigt och därmed ändra mattans stimp.

I vår video om hur man bara kastar ut puttmattan och kan direkt börja putta på den visar den just denna egenskap om att den ligger bra på marken eller golvet.
Vi tillverkar olika längder på puttmattan men en 3 meters matta är en väldigt trevlig längd. (Puttmat 300).

Puttmattorna används idag av många bra spelare i Sverige och den största fördelen är just att man enkelt kan rulla ihop den och sedan ut den igen.

Mattorna är helt unika i sitt slag och tillverkas i Helsingborg. Tillverkningen sker genom limning av ett material som i vanligtvis används vid Ergonomiska mattor. Att limma material på detta sätt kräver stor kunskap och mycket erfarenhet. Det undre materialet ger mattan dess egenskaper i att snabbt vara puttbar.

Recensioner