x

VARUKORG

Din order har fått nummer: ORDER: "[order_id]".

Din kundvagn är tom.

Putting-LINE 990 (blue)

Beskrivning

Information om HERO

Beställ denna produkt

Frakt villkor
Beställnings villkor
x

Frakt

Frakt avtal Här följer en lista på vad som gäller med frakt. Vi har avtal med Schenker och det gör att det alltid är enklare och billigare med frakt till företag. Hämta varan på Lastgatan 9 i Helsingborg där vi har vårt lager. Bemannat från kl. 8:00-16:30 vardagar. Ingen kostnad. Frakt Företag Vid utcheckning från en order här på sidan kan man välja lite olika val. FRI FRAKT vid order på över 10 000 kr. Mindre paket på under 5 kg som fraktas till en adress. 169 kr inkl.moms. Stora paket på mellan 5 och 10 kg som fraktas till en adress. 199 kr inkl.moms. Större paket på mer än 10 kg som fraktas till en adress. 225 kr inkl.moms. Frakt Privatpersoner Som privatperson kan man få varan fraktad till dörren eller till ett ombud. Schenker har 1600 ombud i Sverige och vi väljer ett nära dig. FRI FRAKT vid beställningar på över 5000 kr (skickas då till ombud eller företags adress). Frakt till ombud nära dig. 169 kr inkl.moms. Frakt hem till dörren och då är det viktigt att du är hemma. 356 kr inkl.moms. Storstadstillägg Idag har fraktbolagen ett extra storstadstillägg som är % på fraktavgiften. Så om du bor i en storstad i Sverige kan du räkna med lite högre fraktavgift. Vi vill helst frakta iväg varor så fort vi kan men vi gör det inte innan vi vet att ni har betalt. Den beställning och betalning som sker i hemsidan är preliminär och det innebär att det kan komma finnas en mellanskillnad som måste betalas in om exempelvis fel frakt är vald.

Beställning

Order avtal När det gäller beställningar så sköts de på följande sätt. Beställningar direkt i hemsidan Vid en beställning i hemsidan får vi ett mail och du får en bekräftelse. Du kan följa din beställning när du loggar in och dessutom får du ett mail varje gång vi ändrar status på din beställning. Vi kräver att du betalar med swish eller bankgiro vid en beställning. Vi kollar så att betalningen har kommit in och att den är rätt. Ändrar statusen på din beställning till bearbetar. Vi packar och skickar varan till dig. Vi bifogar en kontantfaktura till din order som betalningsunderlag vid bokföring. Om du fyllt i fel fraktavgift så skriver vi detta och du får betala återstående belopp. Beställningar via telefon eller på plats Vid en sådan beställning så skrivs ordern in i hemsidan av personalen på T54 och du får ett mail. Om du är på plats så kan du välja att betala med swish direkt eller invänta mailet från beställningen. Om du beställt via mail eller telefon så får du ett mail när vi skrivit in beställningen och då kan du betala. Varan packas först när vi har fått betalt.

Detaljer

Putting-LINE 990 (blue)

495,00 kr

Lager:
9

Alternativ

Detaljer
Videos
Recensioner
Relaterade produkter

Detaljer

Title:
Putting-LINE 990 (blue)
SKU:
3100601
Pris (exkl.moms)396,00 kr
Moms 25%99,00 kr
Pris495,00 kr

Videos relaterade till Putting-LINE 990 (blå)

Beskrivning:

Golfprodukter presenterar våra egna HERO-produkter. Det är produkter som förändrar golfvärlden och hur du tränar.
Vi tror nämligen att för att nå resultat i din träning så behöver du tydlig feed-back från varje slag eller putt.
Med rätt feed-back så gör du rätt justeringar och på det viset lär du dig enklare vad du vill göra.

MÅL - Det första du gör i din rutin är att du bestämmer ett mål.
LINJERING och ADRESSERING - Våra produkter gör att du enklare placerar både klubbhuvud samt stans på rätt ställe.
UPPLEVELSE - Våra produkter tränar upp dig att uppleva var målet är även när du står till bollen.
UTFÖRANDE - Meningen med våra produkter är att de inte ska hindra dig att göra din naturliga rörelse.
FEEDBACK - Våra produkter ska ge tydlig feedback på hur bollen startar eller hur klubban träffat bollen.

På detta sätt blir du bättre även efter bara lite träning. Att träna in något som är helt fel är väldigt onödigt i golf.

HERO PUTT tillverkas i 3 olika storlekar (7x70 cm, 9x90 cm och 15x100 cm) och flera olika färger (grön, blå, lila och grå)...
Det gör det möjligt att välja rätt produkt till rätt person. Lite beroende på vilken färg man gillar samt hur stor matta man vill ha.

HERO-PUTT är enkel att ha med sig och man kan få en liten extra bag till om man vill ha. Den rullar snabbt ut och den visar följande.
Eftersom man borstar mattan lite med handen eller puttern mot sig så lämnar sedan bollen spår efter sig när den studsar eller rullar.
Detta gör att man kan utläsa följande..
1. Hur bollen startat den första 70, 90 eller 100 cm. (beroende på vilken matta).
2. Hur bollen rört sig de första 70, 90 eller 100 cm. Vilket betyder följande... man ser om bollen har studsat, glidit eller rullat.
När bollen studsar så lämnar den små studsmärken efter sig.
När bollen glider så lämnar den en streck efter sig men man ser inte dimples märkena.
När bollen rullar så ser man bollens simples på mattan.

Med många tekniska analysredskap så försöker man mäta just detta. HERO - PUTT ger just denna feed-back på ett enkelt och analogt sätt vilket är helt unikt.

HERO-PUTT förändrar din putt-träning och den kan enkelt användas till alla viktiga områden.
Korta puttar där det är enormt viktigt att starta bollen rätt.
Långa puttar där man kan göra olika övningar men framförallt se hur bra rull man har. Rullen är helt avgörande för att få en bra längdkänsla.
Med vårt andra hjälpmedel för puttning (CAPTO) som är ett tekniskt analys redskap så mäter man hur bra energi-överföring man har till bollen.
Det beror på (loft/attack, klubbhuvud/spår, träff). Om dessa variabler inte gör att att man får en bra energiöverföring så innebär det att bollen tappar mycket energi i friktion mot treenens yta.
Bollen kommer stanna tidigare än du hade tänkt dig.
Även redskap som Trackman mäter detta men båda är dyra alternativ för enkel puttträning.

Recensioner