x

VARUKORG

Din order har fått nummer: ORDER: "[order_id]".

Din kundvagn är tom.

CAPTO

Beskrivning

CAPTO är ett av de mest avancerade putt systemen på marknaden idag. Det är smidigt att arbeta med och ger mycket information om vad man egentligen gör med puttern och bollen när man puttar.
Den senaste releasen 3.0 av mjukvaran släpptes den 13 oktober 2018. Det innebär att CAPTO är en väl uppdaterad produkt som just nu växer världen över.

CAPTO:s största fördel som jag ser det som PRO är att det är enkelt att använda samt väldigt portabelt. Du behöver inte heller låsa dig till att stå stilla och slå samma putt hela tiden.

PRISET ÄR 1790 EURO och det är utan VAT.
Det betalas direkt till vår Distributör i HOLLAND.

Ta kontakt med oss först för att få reda på mer uppgifter om du är intresserad av CAPTO.

Beställ denna produkt

Frakt villkor
Beställnings villkor
x

Frakt

Frakt avtal Här följer en lista på vad som gäller med frakt. Vi har avtal med Schenker och det gör att det alltid är enklare och billigare med frakt till företag. Hämta varan på Lastgatan 9 i Helsingborg där vi har vårt lager. Bemannat från kl. 8:00-16:30 vardagar. Ingen kostnad. Frakt Företag Vid utcheckning från en order här på sidan kan man välja lite olika val. FRI FRAKT vid order på över 10 000 kr. Mindre paket på under 5 kg som fraktas till en adress. 169 kr inkl.moms. Stora paket på mellan 5 och 10 kg som fraktas till en adress. 199 kr inkl.moms. Större paket på mer än 10 kg som fraktas till en adress. 225 kr inkl.moms. Frakt Privatpersoner Som privatperson kan man få varan fraktad till dörren eller till ett ombud. Schenker har 1600 ombud i Sverige och vi väljer ett nära dig. FRI FRAKT vid beställningar på över 5000 kr (skickas då till ombud eller företags adress). Frakt till ombud nära dig. 169 kr inkl.moms. Frakt hem till dörren och då är det viktigt att du är hemma. 356 kr inkl.moms. Storstadstillägg Idag har fraktbolagen ett extra storstadstillägg som är % på fraktavgiften. Så om du bor i en storstad i Sverige kan du räkna med lite högre fraktavgift. Vi vill helst frakta iväg varor så fort vi kan men vi gör det inte innan vi vet att ni har betalt. Den beställning och betalning som sker i hemsidan är preliminär och det innebär att det kan komma finnas en mellanskillnad som måste betalas in om exempelvis fel frakt är vald.

Beställning

Order avtal När det gäller beställningar så sköts de på följande sätt. Beställningar direkt i hemsidan Vid en beställning i hemsidan får vi ett mail och du får en bekräftelse. Du kan följa din beställning när du loggar in och dessutom får du ett mail varje gång vi ändrar status på din beställning. Vi kräver att du betalar med swish eller bankgiro vid en beställning. Vi kollar så att betalningen har kommit in och att den är rätt. Ändrar statusen på din beställning till bearbetar. Vi packar och skickar varan till dig. Vi bifogar en kontantfaktura till din order som betalningsunderlag vid bokföring. Om du fyllt i fel fraktavgift så skriver vi detta och du får betala återstående belopp. Beställningar via telefon eller på plats Vid en sådan beställning så skrivs ordern in i hemsidan av personalen på T54 och du får ett mail. Om du är på plats så kan du välja att betala med swish direkt eller invänta mailet från beställningen. Om du beställt via mail eller telefon så får du ett mail när vi skrivit in beställningen och då kan du betala. Varan packas först när vi har fått betalt.

Detaljer

CAPTO

23 990,00 kr

Lager:
1

Alternativ

Detaljer
Videos
Recensioner
Relaterade produkter

Detaljer

SKU:
850000
Title:
CAPTO
23 990,00 kr

Photo: 

Disable stock for this product: 

1

Stock: 

1.00

Display reference: 

Lager i HBG: 

1.00
Status:
Aktiv

Underskott i HBG: 

0.00

Videos relaterade till CAPTO

Beskrivning:

Capto mäter över 30 olika parametrar i puttning. Det är ett enkelt system med en sensor som man fäster på putterns skaft. Mjukvaran laddas ner till en ipad och sedan registreras en massa olika värden av vad som hände när du puttade.
Face angle
- Shaft angle
- Lie angle
- Face vs optimal
- Shaft (shaft lean) vs optimal
- Lie vs optimal
- Face rotation ° (degrees) /sec
- Loft rotation (shaft lean) ° /sec
- Lie rotation ° /sec
- Club Path
- Angle of Attack
-Path to arc
-Loft (shaft lean) to arc
-Handling
-Trembling
-Swing length
-Backswing time
-Forward swing to impact time
-Total swing time
-Tempo
-Club directional speed
-Club height speed
-Ball speed
-Ball direction
-Launch
-Lie to green / Lie deviation
-Directional acceleration
-Height acceleration
-Energy dispersion
-Torque dissipated energy
-Forward press angles and time

Professional putting analysis system

High frequency data capturing: up to 400 Hz
Complete system: sensor & software
Wireless indoor and outdoors use
Easy & quick set up
Light & small to travel with
Report & Statistics
Capto software is an application for Windows, MacOSX, Android and iOS.

You can use one sensor with all your devices (unlimited).
The software interface is the same for all devices.
You can share strokes database on cloud archive.

Recensioner